Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008

Ο Λουπιν κι ο χιονιάς

Επειδη η Λουκρητια με ρωτησε για το πως παει τωρα μετα χιόνια, θα απαντησω με ντοκουμέντα. Χτες μπορει να χιονιζε απο τις 8 το απογευμα μεχρι το πρωι, μπορει να το εστρωσε καμια δεκαρια πόντους (αν και οι δρομοι δεν κλεισανε μεσα στην πόλη) αλλα ο λευκος γάτος, οπως καθε γάτα που σεβεται τον εαυτό της, την περασε σε υπνο βαθυ και συνεχόμενο όλη μερα. Και ιδου:



6 σχόλια:

Crazy Tourists είπε...

Η δικιά μου που πέρασε τη νύχτα έξω στον κήπο, ήρθε και μου χτύπαγε το παράθυρο σήμερα, και ήταν κάτασπρη!!!Eχει συνηθίσει...
Την καλημέρα μου!
CrazyTourist1

Στοχαστης είπε...

Την καλησπέρα τρελοτουριστα1.
Ναι,ε; και το αντεχει το κρυο; Θα ειναι επειδη ειναι...εχμ...πως να το πω...καλοταισμένη :)
Τα φιλια μου!

Λουκρητία είπε...

H δικιά μου έχει δική της πολυθρόνα μπροστά στο τζάκι και την πέφτει εκεί όλη μέρα. Αν δε, τολμήσει κανείς να καθήσει στην πολυθρονα της, εκνευρίζεται και νιαουρίζει μέχρι να φύγει... Κακομαθημένο πλάσμα!

Στοχαστης είπε...

Α ωραια πρεπει να ειναι μπροστα στο τζάκι, πανω στην πολυθρόνα Λουκρητια μου! Ο δικος μου οπως βλεπεις βολευεται συνηθως πανω στην κουβέρτα που πλεον δεν την μετακινω απο εκει για να τον καμαρωνω. Και αληθεια τωρα, πως γινεται να μην κακομαθεις μια γάτα;

xaos είπε...

Ωραίος ο Λούπιν,εγώ όταν είχα γάτα κοιμόταν πάντα στο κρεβάτι μαζί μας.

Στοχαστης είπε...

Αυτο με τα κρεβατια πρεπει να ειναι μεγάλο πάθος των γατιών βρε χελώνα μου. Αυτα δεν ειναι κρεβάτια πια, ευκαιρια για να ξαπλώσουνε ειναι!