Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Μια βδομαδα και μια μέρα

Μια βδομάδα και μια μέρα λειπει πλέον ο Λούπιν μου.
Δεν εχω σταματησει ουτε μερα να ψάχνω και να τσεκάρω όσα τηλέφωνα μου έχουνε πάρει.
Ακομα αφηνω τροφή, άμμο υγιεινης και κάτι με την μυρωδια μου δεν διάφορα μέρη εδω γυρω για να μπορεσει να βρει τον δρόμο του γυρισμού πιο εύκολα.
Καθε βράδυ απο τότε που έφυγε τον βλέπω στο όνειρο μου. Και κάθε βράδυ παραλλαγες του ίδιου ονείρου: εχει γυρισει ή τον έχω βρει και ειναι εκει στα πόδια μου όταν ξυπνάω το πρωί και κοιμάται. Κι εγω δεν θελω να κουνηθώ για να μην τον ξυπνήσω. Και ενω παντα ενιωθα ευλογημένος που ειχα τοσο ζωντανά όνειρα που δεν ηξερα παντα αν ειναι αλήθεια, πλέον καθε μερα που ειναι να ξυπνήσω δεν με ενδιαφέρει να δω αν ειναι αλήθεια ή όχι, με νοιάζει απλα οτι γυρισε ο Λούπιν μου και ειναι εδω, παιζει στο κρεβάτι και θελει απλώς να ειναι ζεστος και ασφαλής. Και κάθε πρωί αναγκάζομαι να ξυπνήσω και να δω οτι άλλη μια μερα πέρασε και δεν ειναι εδώ ακόμα.
Το βράδυ πριν φύγει τον έβαλα μεσα για λίγη ώρα. Ητανε χαδιάρης και ήρεμος.
Μια βδομάδα και μια μέρα μετά δεν μπορω να πιστεψω ακομα οτι δεν θα ερθει, προσπαθω να αναλώνω τον χρόνο μου με το να δω τι θα κάνω μόλις έρθει, τι εξετάσεις θα κάνει και πως θα κανονισουμε για την στειρωση του. Εχω αποδεχθεί οτι έφυγε. Αλλα θα ξαναγυρισει...

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μη χάνεις τις ελπίδες σου. Μπορεί σε σένα να φαίνεται αιωνιότητα, αλλά πραγματικά, αν έφυγε για να ζευγαρώσει, μια εβδομάδα δεν είναι πάρα πολύς καιρός.

Και με αφορμή κάτι που έγραφες στο προηγούμενο ποστ, μην λες ότι φταις επειδή δεν τον φρόντισες σωστά. Δυστυχώς, αυτά τα πράγματα καμιά φορά συμβαίνουν, όσο προσεκτικοί και να είμαστε.

Εύχομαι να τον έχεις σύντομα κοντά σου, κι αυτή τη φορά να μην είναι όνειρο, αλλά πραγματικότητα.

Crazy Tourists είπε...

Γαμώτο!! Ακόμα να γυρίσει το ζουζούνι σου; Πού μπερμπαντεύει τι παλιόπαιδο;
Μην ανησυχείς!! Είμαι σίγουρη ότι θα γυρίσει!!!

Λουκρητία είπε...

Λυπάμαι, αλλά έχει πολύ λίγες πιθανότητες να γυρίσει.
Γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτοκίνητα, κακούς ανθρώπους, σκύλους, γάτους που κυριαρχούν κτλ. Είναι δεδομένο ότι δεν μένει αρσενικός γάτος σε σπίτι.
Ακόμη και από διαμέρισμα ενάτου ορόφου έχω δει να το σκάνε.
Δεν μπορείς να νικήσεις την φύση.
Ελπίζω την επόμενη φορά να μην καθυστερήσεις τόσο την στείρωση.

Sly8erin είπε...

Αγαπητέ στοχαστή με συγκινεί πάρα πολύ η ιστορία του Λούπιν γιατί έτσι έχασα κ εγώ το γατούλη μου τον Larry. Ακόμα κ τώρα μετά από 5 σχεδόν χρόνια πάω καμιά φορά σε εκείνη τη γειτονιά που τον έχασα κ ψάχνω στα σπίτια. Ελπίζω η δική σας ιστορία να έχει πιο ευτυχισμένη κατάληξη, γιατί καταλαβαίνω το τι θα περνάς τώρα. Πάντως για να σου δώσω κ λίγο κουράγιο έχω δει γατιά νε έρχονται μετά από μήνες εξαφάνισης σα να μη τρέχει τίποτα. Ελπίζω ο «ζωομάγος» Λούπιν να είναι ένα από αυτά τα γατιά

nakupenda είπε...

Τώρα το είδα Τζίμη μου... :(

Οι γονείς μου είχαν γάτα στο Λονδίνο και χάθηκε μια φορά. Μετα απο 1 βδομαδα τη βρήκε η μητέρα μου 2 σπίτια παραδίπλα σε ενα υπόγειο... πιο παχουλή από οτι ηταν!! :)
Βρηκε και να φαει κ να κρυφτει απο τους κινδυνους, κι ας ηταν γενικα φοβιτσιαρα.

Ψαχνε και μη στεναχωριεσαι καρδια μου, οκ?

Φιλιά πολλά*

Θυμήσου πως με λένε… είπε...

Το γατί είναι αρσενικό και τώρα πια έχει μεγαλώσει για τα καλά ο στόχος του είναι η συνουσία... όταν του περάσει η κάψα θα έρθει... Μην στεναχωριέσαι δεν έχει πάθει τπτ κακό.

Λουκρητία είπε...

Τελικά επέστρεψε;

Unknown είπε...

Καλησπερα υπαρχει κανεις εδω;Θελω να ρωτησω κατι.

Unknown είπε...

Ο Γατος μου χαθηκε εδω και πέστε ημερες θα γυρισει ξανα;

Ανώνυμος είπε...

Ο Γατος μου χαθηκε εδω και πεντε ημερες θα γυρισει ξανα;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά γύρισε; Εδώ και τρεις μέρες έχει χαθεί ο δικός μου και έχω φρικαρει.ψαχνω παντού στην γειτονιά αλλά πουθενα

Κατερίνα είπε...

Ο δικος μου εχει καμια 15ρια μερες που έφυγε ειναι τριων ετων εψαξα στη γειτονιά αλλα τιποτα. Αλλη μια φορά που έλειψε ηταν 5μερες το πολυ.. Πρωτη φορά λείπει τοσο κ φοβάμαι οτι δε θα ξαναγυρίσει. Αν ζει μακάρι να ειναι καλα φοβάμαι μη τον πάτησε κανενα αμάξι η τίποτα αλλο..

Unknown είπε...

Τελικά γύρισε;;;ο δικός μ λείπει 15 μέρες...ανησυχώ πολύ....ειναι 7 χρόνων κ τον είχα σαν παιδί..αλλά οι γιατροί με συμβούλεψαν να μην τον στείρωσω γτ είχε σοβαρό πρόβλημα με το ουροποιητικό... :(