Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

Αραχτος...

Σημερα ειχε ήλιο και φυσικα δεν εχασε ευκαιρια να λιαστει στην βεράντα. Αγαπημένα του μέρη ειναι ενα παρτέρι (καποτε ειχε λουλούδια, στην προ-Λουπιν εποχη) και τα πατάκια. Στην φωτογραφια, με εχει δει και κανει χάδια και ακροβατικα στο πατάκι και καπου καπου γυρνάει να δει αν κοιτάω. Η ψωνάρα με εχει δει με την μηχανη στα χέρια και δεν αντιδρά καθόλου ασχημα, αντιθέτως ποζάρει κιόλας ο μοντέλος!

2 σχόλια:

Λουκρητία είπε...

Είναι κούκλος!
Έτσι κάνουν παιδί μου,τα κυνηγάς με την ψηφιακή να τα βγάλεις μια φωτό και ενώ σε παιδεύουν, ξαφνικά κάθονται και σου χαρίζουν την καλύτερη πόζα τους.
Αλήθεια, πως τα περνάτε εκεί, με τα χιόνια;

Συμβουλη για τον σπαμμερ που σου κανει επιθεση. Φτιάξε τις ρυθμίσεις σου έτσι ώστε να ελέγχεις τα σχόλια πριν να δημοσιευτούν. Μεχρι να αποθαρρυνθεί και να φύγει. Και στείλε mail στο blogspot.

Στοχαστης είπε...

Ειναι ο άτιμος, ειναι. Αμα δεν εχει όρεξη να καθισει σε ενα μερος δεν τον βγαζεις φωτογραφια με τιποτα, δεν το συζητώ. Ευτυχως τον πιανει και η τεμπελια καμια φορά και μπορω να τον φωτογραφιζω. Εδω με τα χιόνια καλα, επελεξε εναν πολυ...γατισιο τρόπο να αντιμετωπισει τον χιονια: τρελος ύπνος! Θα ακολουθησουνε και φωτογραφιες...

Οσο για τον σπαμμερ, δεν περιμενα να επιμεινει και δευτερη φορά, τα διεγραψα τελειως και θα στειλω email. Αν συνεχιστει ετσι θα πρεπει να τα ελεγχω πριν δημοσιευτουν μαλλον...